MSA Safety

MSA – The Safety Company
Een betrouwbare partner voor al uw veiligheidswensen

MSA is de toonaangevende producent en leverancier van veiligheidspro- ducten en gasdetectiesystemen van hoogwaardige kwaliteit en biedt al meer dan een eeuw adequate bescherming.

Met totaal 40 vestigingen en productieplaatsen in 5 continenten, biedt MSA uitstekende service in meer dan 140 landen. Alle producten van MSA voldoen aan lokale en internationale normen.

Wij staan altijd voor u klaar
Door de wereldwijde vertegenwoordiging van MSA kunnen wij altijd de juiste oplossing op het juiste tijdstip en de juiste plaats leveren, uiteraard met de steun van een team van hoogopgeleide medewerkers.

Meer dan 5.200 medewerkers van MSA werken overal ter wereld om u de beste veiligheidsoplossing aan te bieden. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en bij de aanschaf van de juiste uitrusting. Welke informa- tie of welk advies u ook wenst over onze producten en diensten, wij staan altijd voor u klaar.

Onze Missie &Visie
De missie van MSA is ervoor te zorgen dat overal ter wereld mannen en vrou- wen veilig kunnen werken en dat zij, hun families en hun naasten in goede gezondheid kunnen leven.

Wij willen kwalitatief hoogwaardige producten, instrumenten en diensten aanbieden die de gezondheid en veiligheid van mensen beschermen en hun vertrouwen in ons waarmaken.

Total Protection
Geïntegreerde systeemoplossingen

Het uitgebreide productaanbod van MSA reikt van simpele tot uiterst complexe high-tech oplossingen. Ons brede aanbod aan technologieën, producten en services is uniek in deze markt.

Producten van MSA zijn ontwikkeld om geïntegreerde systemen compatibel te maken met individuele veiligheids- en gasdetec- tieproducten. De eigen software van MSA wordt perfect geïnte- greerd in onze hardware.

Markten
– Brandweer & Reddingsdiensten
– Bouwwereld
– Chemische industrie
– Petrochemische industrie
– Offshore-industrie
– Scheepvaartindustrie
– Overheidsorganen
– Waterzuivering
– Automobielindustrie
– Farmaceutische industrie

Het productaanbod van MSA in Europa:
– Onafhankelijke adembescherming
– Afhankelijke adembescherming
– Hoofd, gezichts- & gehoorbescherming
– Valbescherming
– Beschermende kleding
– Ballistische bescherming
– Warmtebeeldcamera
– Draagbare gasdetectie
– Permanente gasdetectie
– Service & werkplaatsoplossingen


MSA – The Safety Company
De Factorij 33
1689 AK Zwaag
Tel: +31 (0) 229 250 303
e-mail: info.nl@msasafety.com
internet: www.msasafety.com

Interesse?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!